Se Obama og Larry Wilmores jokes under White House Correspondents Dinner – med Trump, ‘Game of Thrones’ og ‘Spotlight’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sidste lørdag i april er en festdag for Det Hvide Hus’ pressefolk. De fejrer sig selv og indbudte gæster til White House Correspondents Dinner, hvor selveste præsidenten også deltager. I år leverede Comedy Centrals Larry Wilmore fra ‘The Nightly Show’ underholdningen som vært, og den var – vanen tro – særdeles bramfri.

»Velkommen til Negro Night, eller som de siger hos Fox, ‘to bøller der afbryder en elegant middag i Washington’«, startede han således sin 23 minutter lange monolog.

Selvfølgelig fik Donald Trump, der var repræsenteret af to sønner ved selskabet, men ikke selv var til stede, også kærligheden at føle: »Jeg kan ikke forstå, hvorfor alle behandler Donald Trump med børnehandsker«, sagde han og kom frem til, at børnehandsker måske var det eneste, der kunne passe hans »dumme små babyhænder« og tilføjede, at Trump ligner »den rige far i hver episode af ‘Law & Order’, hvor et frat kid ved et uheld kvæler luderen«.

Wilmore afsluttede dog talen med en dybfølt anerkendelse af Obamas præstation som den første sorte præsident og sagde »Jeg vil holde det helt hundredeYo, Barry. You did it, my n*gga!«.

Der var efterfølgende blandede reaktioner på Wilmores præstation, som det kan ses i den fulde tale ovenfor.

Commander in Chief Obama stod også for noget af underholdningen ved aftenens festivitas, hvor popreferencerne flød, og tilsviningerne var raffinerede. Film- og tv-verdenen blev berørt med en præsidentkommentar om Oscar-vinderen ‘Spotlight’»Som I ved, er ‘Spotlight’ en film om dybdeborende journalistik med ressourcerne og uafhængigheden til at finde sandheden og holde magthaverne ansvarlige. Bedste fantasy-film siden ‘Star Wars’«.

Og så refererede præsidenten selvfølgelig også til serien, der er på alles læber lige nu, da han talte om at samle lovgivere, låse dem inde og hive højsteretskandidat Merrick Garland ind i lokalet: »Vi skal gøre det lige her, lige nu. Det er ligesom The Red Wedding«.

Se hele Obamas tale herunder.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af