Se video: ‘Breaking Bad’-reunion og Bryan Cranston som forkælet voksenbaby i forrygende ‘My Super Sweet 60’-sketch

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bryan Cranston fyldte 60 år i marts, og fredag aften markerede ‘Jimmy Kimmel Live!’ den runde fødselsdag med en helt forrygende sketch, der tilmed var noget af en ‘Breaking Bad’-reunion.

Med titlen ‘My Super Sweet 60’ – en spoof på MTV-fænomenet ‘My Super Sweet 16’ – følger den 15 minutter lange video det modne fødselsdagsbarn under forberedelserne til den store dag. Og festplanlæggeren Jimby Kimble får sin sag for, for Bryan Cranston er en modbydeligt forkælet voksenbaby med galopperende storhedsvanvid, der stadig bor hos sine forældre – og ja, det er ligeså pinagtigt og småulækkert, som det lyder.

Undervejs får Cranston støtte af Bob Odenkirk aka Saul Goodman, imens også Aaron Paul – med en provokerende attitude, der til forveksling minder meget om Jesses – dukker op til festen, kun for at lave ravage i samme løvekostume som sin ældre kollega. Fang også Skinny Pete blandt gæsterne.

Læs også: Bryan Cranston mod Pablo Escobar i thrilleren ‘The Infiltrator’ – se første trailer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af