Bryan Cranston mod Pablo Escobar i thrilleren ‘The Infiltrator’ – se første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den 21. maj kommer Bryan Cranston til HBO Nordic som præsident Lyndon B. Johnson i ‘All the Way’, og senere på året bliver han legendarisk FBI-agent i rollen som den virkelige Robert Mazur, som infiltrerede Pablo Escobars narkokartel i 80’erne.

‘The Infiltrator’ lyder som en filmudgave af Netflix’ ‘Narcos’, men lader til at være mindre katten efter musen og mere infiltrering af musens gemmested. Bryan Cranstons frodige hårpragt bliver suppleret af John Leguizamo (‘Moulin Rouge!), Diane Kruger (‘Inglorious Bastards’), Amy Ryan (‘Birdman”) og Benjamin Bratt (‘Modern Family’).

Filmen er instrueret af Brad Furman og lægger sig i en lige linje med hans tidligere film, actionfilmen ‘Take Take’ og thrillerne ‘Runner Runner’ og ‘The Lincoln Lawyer’.

‘The Infiltrator’ får amerikansk premiere den 15. juli og har endnu ikke en dansk premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af