Tom Hanks er tilbage som Robert Langdon i opfølgeren til ‘The Da Vinci Code’ – se første trailer for ‘Inferno’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er efterhånden 10 år siden, at ‘The Da Vinci Code’, baseret på Dan Browns bestseller, solgte et hav af biografbilletter. Historien om Robert Langdon (Tom Hanks) – en professor i religiøse symboler, der må opklare en bestialsk mordsag og optrevle en hemmelig orden for at rense sit eget navn – blev en stor økonomisk succes, hvorfor vi i 2009 ganske naturligt fik en opfølger i form af ‘Angels & Demons’, Dan Browns første bog i Robert Langdon-serien.

Og nu, her syv år efter, vender Tom Hanks tilbage til franchiset for tredje gang. Det er den fjerde bog i serien, ‘Inferno’, og altså ikke ‘The Lost Symbol’, der denne gang bliver filmatiseret. Ron Howard (‘In the Heart of the Sea’), der stod bag de to første film, er tilbage som instruktør, mens Felicity Jones (‘The Amazing Spider-Man 2’, ‘Girls’) spiller overfor Hanks. Danske Sidse Babett Knudsen er ligeledes at finde på rollelisten.

I ‘Inferno’ finder vi den berømte symbol-professor på et spor af clues, der har forbindelse til den historiske forfatter Dante. Da Langdon vågner op i et italiensk hospital med hukommelsestab, finder han sammen med Sienna, en doktor, som han håber vil hjælpe ham til at genfinde sine erindringer. Sammen rejser de på tværs af Europa i en kamp mod tiden for at sætte en stopper for et dødeligt, globalt plot.

Hvis man var en af fan af de to første film, er der ikke meget, der tyder på at man vil blive skuffet over den tredje film i serien indtil videre. Omvendt ser det heller ikke ud til, at serien er på vej i en ny, innovativ retning.

‘Inferno’ får dansk premiere den 13. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af