‘True Detective’ sæson 3 skydes til hjørne – men Pizzolatto fortsætter hos HBO

‘True Detective’ sæson 3 skydes til hjørne – men Pizzolatto fortsætter hos HBO

Der var milevidt mellem første og anden sæson af HBO og Nic Pizzolattos ‘True Detective’, og det er vel ikke en overdrivelse – efterhånden nærmest en kliché – at kalde sæson 2 for en af de største skuffelser sidste år. Og nu hvor HBO også har måttet se ‘Vinyl’ løbe ud i sandet, skal der nye boller på suppen.

Ifølge anonyme kilder fra HBO er det mere sandsynligt, at Nic Pizzolattos allerede underskrevne toårige kontrakt med HBO vil udmønte sig i en anden serie end ‘True Detective’, skriver The Hollywood Reporter.

Om det er Pizzolatto selv eller HBO’s nye overhoved Casey Bloys, der har skudt ‘True Detective’ til hjørne, er uvist, men angiveligt skulle Pizzolatto have haft frit valg på alle hylder, i forhold til hvordan en tredje ombæring skulle eksekveres. Det betyder selvfølgelig ikke, at ‘True Detective’ aldrig får en fortsættelse, men det bliver ikke inden for den nærmeste fremtid.

For snart et år siden diskuterede vi konsekvenserne af sæson 2’s fiasko, og nu ser noget af det i hvert fald ud til at komme til at holde stik.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af