Bedre sent end aldrig: ‘Frækkere end politiet tillader 4’ er på vej

Bedre sent end aldrig: ‘Frækkere end politiet tillader 4’ er på vej

22 år efter ‘Beverly Hills Cop III’ fik premiere, er det nu sikkert og vist, at der er en fjerde film på vej i serien, der som bekendt på dansk bærer titlen ‘Frækkere end politiet tillader’. Og selvfølgelig er det Eddie Murphy, der igen indtager rollen som den energiske, street wise og lattersyge Axel Foley.

Ifølge Deadline.com er den fjerde film på vej, selvom Eddie Murphy i mange år ellers har nægtet at fortsætte serien, før et passende koncept dukkede op. Det er så sket nu, og filmen skal instrueres af det belgiske makkerpar Adil El Arbi og Bilall Fallah, der sammen har skabt filmene ‘Image’ og ‘Black’, hvoraf sidstnævnte vandt Discovery-prisen på Toronto Film Festival og vakte Eddie Murphys opmærksomhed.

Manusset forfattes af Josh Appelbaum og André Nemec, der også står bag ‘Mission: Impossible — Ghost Protocol’ og ‘Teenage Mutant Ninja Turtles: Out Of The Shadows’. Optagelserne skulle gerne begynde senere i år eller i starten af 2017.

Hvorvidt LAPD-betjentene Billy Rosewood (Judge Reinhold) og Taggart (Josh Ashton) vender tilbage, vides endnu ikke, men mon ikke i hvert fald den våbenglade Rosewood finder tilbage til Beverly Hills.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af