Fuckfinger til skeptikerne: Se Kristen Wiig og Melissa McCarthy synge ‘folk lady’-version af ‘Ghostbusters’-temaet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Paul Feigs kommende reboot af ‘Ghostbusters’-filmen fra 1984 med det originale mandlige cast udskiftet med en hær af kvindelige superkomikere har fået en mildest talt hård modtagelse af (hovedsageligt mandlige) ‘Ghostbusters’-fans verden over. For eksempel opnåede den første trailer til den nye film den tvivlsomme ære at få allerflest nedadvendte tommelfingre på YouTube nogensinde, imens Paul Feig ifølge eget udsagn er blevet spammet med misogynistiske kommentarer.

Nu har den nye films kvindelige hovedrolleindehavere imidlertid taget til genmæle på ganske kreativ og komisk vis.

Forleden lagde Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon og Leslie Jones vejen forbi ‘The Graham Norton Show’, hvor Wiig og McCarthy på opfordring fra Paul Feig med yndige sopraner fremførte en ‘folk lady’-version af det originale, ikoniske ‘Ghostbusters’-tema. På den betingelse, at Graham Norton ville lade deres instruktør blive ‘slimed’ – se selv, hvordan det ender ud.

Den nye ‘Ghostbusters’ får dansk premiere den 4. august.

Læs også: Det nye ‘Ghostbusters’-kuld møder det gamle hos Jimmy Kimmel – se videoen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af