Jude Law er katolikkernes fader i første trailer til Paolo Sorrentinos HBO-serie ‘The Young Pope’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med folk som Cary Fukunaga, David Fincher og Steven Soderbergh i spidsen er store, stilistisk bevidste instruktører begyndt at bevæge sig over i tv-formatet. Og nu følger en af tidens mest visuelt virtuose instruktører, italienske Paolo Sorrentino (‘Den store skønhed’, ‘Youth’), efter med HBO-miniserien ‘The Young Pope’.

Første teaser er landet, og den lover et guddommeligt drama spækket med smukke billeder. Serien fortæller historien om en amerikansk pave, spillet af Jude Law, med titlen Pius XIII og det borgelige navn Lenny Belardo. Han er en ung præst, der både rummer det hårdføre og barmhjertige, vidende og naive og gode og onde. Ved første syn vækker Jude Laws pave allerede minder om seriernes store antihelte som Walter White, Dexter Morgan og Frank Underwood.

Jude Law får selskab af navne som Diane Keaton, Scott Shepherd (‘Bridge of Spies’), Cécile de France (‘Hereafter’) og Javier Cámara (‘Tal til hende’).

‘The Young Pope’ får premiere senere på året og finder også vej til HBO Nordic.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af