Nicole Kidman lander roller i hypet tv-serie og ‘The Lobster’-instruktørs nye film

Nicole Kidman lander roller i hypet tv-serie og ‘The Lobster’-instruktørs nye film
Nicole Kidman i 'Secret in Their Eyes'

48-årige Nicole Kidman tager sin del af slæbet i kampen for gode roller til Hollywoods kvinder over 30. I skrivende stund er hun aktuel i USA med biopic’en ‘Genius’, og den Oscar-vindende australier er nu knyttet til to interessante, kommende projekter.

Deadline.com kan bekræfte, at Nicole Kidman skal spille med i anden sæson af Jane Campions fremragende femikrimi ‘Top of the Lake’. Hun skal naturligvis spille over for hovedrolleindehaver Elisabeth Moss (‘Mad Men’) samt Gwendoline Christie (Brienne of Tarth fra ‘Game of Thrones’) og dansk-svenske David Dencik. Optagelserne er i gang.

Allerede i august skal Kidman ifølge The Hollywood Reporter påbegynde optagelserne til filmen ‘The Killing of a Sacred Dear’, som er den bemærkelsesværdige græske instruktør Yorgos Lanthimos anden engelsksprogede spillefilm. Lanthimos genererede allerede stor opmærksomhed med den originale ‘Dogtooth’ og vandt juryens pris på Cannes for filmen ‘The Lobster’ med Colin Farrell i hovedrollen (dansk premiere til august).

Farrell indtager også hovedrollen i ‘The Killing of a Sacred Deer’ om en kirurg, der bringer en teenagedatter ind i sin familie med store konsekvenser, da hun viser sig at være et kynisk og ubehageligt bekendtskab. Kidman skal spille Farrells kone.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af