Sarah Jessica Parkers nye HBO-komedie ‘Divorce’ har fået sin første trailer

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sarah Jessica Parker og HBO skylder hinanden en stor tak. For da den i dag legendariske dramedy ‘Sex and the City’ løb over skærmen fra 1998 til 2004, blev den ikke bare et af de stærkeste argumenter for HBO’s position i toppen af tv-serie-hierarkiet, men udødeliggjorde også den i dag 51-årige skuespillerindes navn.

Så når Parker og HBO går sammen igen på den nye komediesatsning ‘Divorce’, er det værd at spidse ører, og forventningerne skærpes kun af kræfterne bag. Hovedforfatteren Sharon Horgan står bag den undervurderede komedieserie ‘Catastrophe’, som på mirakuløs vis bringer noget nyt til den metaltrætte romcom-genre.

Det gør hun forhåbentlig også med ‘Divorce’, hvor Sarah Jessica Parkers Frances og Thomas Haden Churchs Robert har valgt at lade sig skille, og især Frances kæmper for at få den bedste start på et nyt liv. Den første trailer er nu landet gennem Sarah Jessica Parkers Instagram, og selvom det ikke er meget, vi får serveret i den korte, men skarpe forsmag, er det nok til at vække vores appetit endnu mere.

‘Divorce’ kommer til HBO til efteråret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af