Se første teaser for Tupac-filmen ‘All Eyez On Me’

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I dag ville Tupac Shakur være fyldt 45 år, og i den anledning er den første teaser til filmen om hans liv, ‘All Eyez on Me’, landet.

Det er en film, der har været længe undervejs, men først kunne realiseres, efter ‘Straight Outta Compton’ blev en uhørt stor succes. Ligesom sine musikalske åndsfæller i N.W.A kom Tupac Shakur fra en hård baggrund, men endte med at betale den ultimative pris, da han blev skudt 7. september 1996 ved en drive by shooting. Sidenhen er han blevet et ikon, og historien om rapperen er unægteligt oplagt bio-pic materiale.

Tupac spilles af den debuterende Demetrius Shipp Jr. – der i traileren ligner Tupac til forveksling – og filmen instrueres af Benny Boom, som tidligere har stået bag actionkomedier som ‘Next Day Air’, men også musikvideoer for kunstnere som Naz og 50 Cent. Og så er filmen produceret af Tupacs mor Afeni Shakur.

‘All Eyez on Me’, der har fået sin titel fra Tupacs fjerde studiealbum, får premiere i USA til november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af