Få første kig på Idris Elba og Matthew McConaughey i Nikolaj Arcels ’The Dark Tower’

Få første kig på Idris Elba og Matthew McConaughey i Nikolaj Arcels ’The Dark Tower’

Den danske instruktør Nikolaj Arcel får noget af en ilddåb i Hollywood, når han skal dirigere superstjernerne Idris Elba og Matthew McConaughey i den stort anlagte filmatisering af Stephen Kings ’The Dark Tower’ – der efter planen bliver første del af en franchise.

I den stærkt imødesete fantasyfilm spiller Elba gunslingeren Roland Deschain, der indleder en farefuld færd mod titlens himmelstræbende, mørke tårn. McConaughey indtager skurkerollen som ’manden i sort’.

Optagelserne til filmen har længe været i fuld gang, og de første billeder fra filmen har nu ramt internettet via Entertainment Weekly. Hvor en bistert udseende Elba har fast greb om sine revolvere som Deschain, har McConaughey fået en kulørt strittende frisure til lejligheden. Se billederne herunder.

 

darktower1

 

darktower2

 

darktower3

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af