Matt Damon og Jimmy Kimmel mundhugges til parterapi

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fejden mellem Matt Damon og Jimmy Kimmel går mange år tilbage og bunder i, at den ’Jason Bourne’-aktuelle stjerne aldrig har fået officiel adgang til Kimmels talkshow trods adskillige drilske invitationer. Forleden forsøgte de to ærkefjender modvilligt at begrave stridsøksen under en ny omgang parterapi.

Efter Kimmel har rejst en mur af puder mellem dem i sofaen, forklarer Damon, hvordan Kimmels mangeårige kispus med Hollywood-stjernen har sat sig som ar på sjælen. Senere prøver han at overbevise terapeuten Paul Kundiger om, at hans pr-strategi for den kommende ’Jason Bourne’ sidder i skabet (han har designet klistermærker til bilen med teksten: »Honk if you’re Bourney«…)

Kammertonen holdes nogenlunde, indtil terapeuten beder stridshanerne om at tegne hinanden på et blankt stykke papir. Her forfalder duoen til de mest barnlige svinere i bogen, inden Damon krakelerer og bryder ud i latter.

Se hele klippet ovenfor.

Fejl: Argumentet 'posts' er ikke sendt med