Michael Ceras Robin driver Batman til vanvid i herlig trailer til ’The Lego Batman Movie’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Er man efterhånden kørt død i Batman som en indadvendt, brummende stivstikker, opslugt af bathulens mørke, ser ’The Lego Batman Movie’ ud til at blive et frisk pust.

Vi har allerede fået flere lovende smagsprøver på spin-off-filmen med Will Arnett som flagermusemandens stemme, men den seneste trailer trumfer de forrige med forbilledligt timet visuel komik og en herlig introduktion af Michael Ceras eksalterede sidekick, Robin.

Mens Zach Galifianakis’ Joker kun får indskudt et enkelt psykotisk grin, fokuserer traileren på den umage duo Batman og Robin, der glimrer i flere mindeværdige ordudvekslinger, blandt andet da sidekicket stiller spørgsmålstegn ved batmobilens sikkerhed: »Life doesn’t give you seatbelts«, brøler læremesteren.

’The Lego Batman Movie’, der også byder på stemmer fra Ralph Fiennes (Alfred), Rosario Dawson (Batgirl) og Mariah Carey (Gothams borgmester), får dansk biografpremiere den 9. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af