Rihanna får ikonisk rolle i populær thrillerserie

Rihanna får ikonisk rolle i populær thrillerserie

Med roller i ’Battleship’, ’This Is the End’ og ‘Annie’ har Rihanna taget små skridt mod et dramatisk gennembrud i Hollywood, men det er med rollen som Marion Crane i femte sæson af ’Bates Motel’, at sangerinden får sin svendeprøve foran kameraet.

Thrillerserien fungerer som en slags prequel til Alfred Hitchcocks mesterværk ’Psycho’ om hotelejeren Norman Bates, der har et mildt sagt dysfunktionelt forhold til sin mor. Den originale film huskes især for en vis badekarsscene, hvor Marion Crane (dengang spillet af Janet Leigh) henrettes brutalt af det, der i første omgang ligner Bates’ mor med en skånselsløs salve af knivstik.

Om samme skæbne vil overgå Rihannas version af Crane er dog uvist, for hovedforfatter Carlton Cuse slår fast, at begivenhederne i serien vil løsrive sig fra forlægget: »Vi kommer til at se en udgave af Norman Bates, der nærmer sig filmens portræt, men måden fortællingen udfolder sig på vil ikke være den samme. Der vil være overlap, men den historie, vi fortæller, er vores egen – ligesom det har været igennem hele serien«, siger han til The Hollywood Reporter.

Badekar eller ej: Rihanna tager arven op efter Janet Leigh, når ’Bates Motel’ vender tilbage med femte og sidste sæson i 2017.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af