Simon Pegg til homofobiske kritikere: »Go fuck yourselves«

Simon Pegg til homofobiske kritikere: »Go fuck yourselves«

Simon Pegg og Justin Lins beslutning om at gøre Sulu homoseksuel i den kommende ’Star Trek Beyond’ har vakt lige dele harme og begejstring på internettet. Mest bemærkelsesværdigt tog den oprindelige Sulu, LGBT-aktivisten George Takei, afstand fra valget, da han følte, at Pegg og Lin ikke respekterede ’Star Trek’-skaberen Gene Roddenberrys vision for karakteren.

På sin egen blog har manusforfatter Simon Pegg nu forsvaret beslutningen om at gøre Sulu homoseksuel ved at afmontere Takeis centrale kritikpunkter: At det forbryder sig mod ’Star Trek’-universet, og at de skulle have skabt en helt ny karakter til formålet.

Pegg argumenterer for, at en ny, homoseksuel karakter ville defineres ensidigt ud fra sin seksualitet, hvorimod ’Star Trek Beyond’ angiveligt afslører Sulus seksualitet subtilt. Pegg minder George Takei om, at ’Star Trek’-veteranen ikke længere har patent på Sulu-karakteren, der nu inkarneres af John Cho.

Til de debattører, der har påstået, at beslutningen er et udtryk for »liberale Hollywoods spredning af ugudelige perversioner« har Pegg desuden et klart budskab: »Go fuck yourselves«.

Læs hele blogindlægget her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af