Tredje sæson af ’Daredevil’ annonceret – se teasers for Netflix’ kommende Marvel-projekter

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix og Marvel var i gavehumør i går på Comic-Con, hvor selskaberne i fællesskab annoncerede tredje sæson af hitserien ’Daredevil’ og senere introducerede kommende superhelteserier med pirrende teasers.

Tredje ombæring af ’Daredevil’ blev annonceret med ovenstående video fra Hell Kitchens undergrund, men ellers var det småt med detaljer om indhold og rollebesætning i den kommende sæson. Til gengæld præsenterede Netflix og Marvel samtidig de kommende satsninger ’Luke Cage’ og ’Iron Fist’ i korte trailers.

Hvor ’Luke Cage’-forsmagen skrotter de fine fornemmelser og varmer op til septemberpremieren med hårdkogt action – titlens antihelt tromler igennem en opgang og smider fjender på lazarettet – ligner ’Iron Fist’, der har Finn Jones (Loras Tyrell) fra ’Game of Thrones’ i hovedrollen, en slags pendant til Batman med en eruptiv superhelt på hævntogt i sin fødeby.

Se begge teasers herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af