Amy Adams må tale aliens til fornuft i Denis Villeneuves ‘Arrival’ – se første teaser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Canadiske Denis Villeneuve har instrueret film siden 90’erne, men fangede først for alvor opmærksomhed med den Oscar-nominerede ‘Nawals hemmelighed’ fra 2010. Det stod dog klart efter hans mesterlige hattrick i form af fimene ‘Prisoners’, ‘Enemy’ og ‘Sicario’, at Villeneuves talent ikke længere stod til at ignorere. Hans forfriskende sobre tilgang til spændingsfilmen og bundsolide håndværk fik hans kommende projekter til at gå fra uomtalte til stærkt ventede. Dette gælder særdeles sci-fi-filmen ‘Arrival’, der har fået sin første teaser forud for den første officielle trailer.

‘Arrival’, der hidtil har heddet ‘The Story of Your Life’, følger Dr. Louise Banks (Amy Adams), der bliver rekrutteret af militæret til at undersøge hensigterne bag den fremmede livsform, de kan se, kredser om Jorden og ikke aner om er ven eller fjende. Banks er lingvist, og det er sproget, der er våbnet, når hun står over for at skulle forhindre død og ødelæggelse, velvidende om at hendes egne valg kan genere selv samme.

I første teaser møder vi Banks i det skelsættende øjeblik, hvor hun bliver fragtet til landingsstedet for de frygtede gæster. Her bliver hun assisteret af fysikeren Ian Donnelly (Jeremy Renner) og Oberst Weber (Forest Whitaker), når hun for første gang skal stå ansigt til ansigt med de fremmede.

Vi når dog kun hertil og ikke længere i første omgang og må således vente på flere bidder fra Villeneuves sci-fi drama, som får dansk premiere den 10. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af