Farvel ‘True Detective’: Pizzolatto laver ‘Perry Mason’-reboot med Robert Downey Jr.

Farvel ‘True Detective’: Pizzolatto laver ‘Perry Mason’-reboot med Robert Downey Jr.

Nic Pizzolattos ‘True Detective’ synes efterhånden mere som et tvungent varemærke for HBO end et egentligt hjertebarn for Pizzolatto. HBO vil angiveligt ikke give op på en tredje sæson af detektiv-serien på grund af seriens værdi for kabelkanalen, men de har ingen idéer til en ny historie, og nu har Pizzolatto altså for alvor bevæget sig videre mod et nyt projekt.

Ifølge Deadline.com arbejder Pizzolatto på en tv-serie reboot af karakteren Perry Mason, en forsvarsadvokat for de kriminelle og hovedrolle i over 80 detektiv-romaner siden 1930’erne. Perry Mason har både nået spillefilmen, radiodramaet, tegnerserierne og blev til en Emmy-vindende tv-serie i 1957, og det er denne karakter Pizzolatto vil genoplive – nu med Robert Downey Jr. om bord.

Idéen til Mason-rebootet skulle eftersigende stamme fra Downeys selvsamme filmprojekt, som han prøvede at få i stand med Warner Bros. for over fem år siden. Mason-karakterens genkomst er et passion project for Downey Jr., der selvfølgelig selv skal spille Mason.

Serien skulle eftersigende have føling med stemningen i ‘True Detective’, men bliver altså en længere affære med flere sæsoner inden for samme historie. Mason-rebootet er ikke dødsstødet til ‘True Detective’, men Pizzolatto er nu kommet på andre tanker, og der går nok lang tid, før vi støder på serien igen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af