Glemte filmstjerner flokkes om ’The Lobster’-instruktørs næste film

Glemte filmstjerner flokkes om ’The Lobster’-instruktørs næste film

Hvis man ikke lige kendte Yorgos Lanthimos, kunne man godt forledes til at tro, at hans næste film, ’The Killing of a Sacred Deer’, var en gravgård for filmstjerner, der engang var store, men nu mest af alt bare var glemte.

Nicole Kidman og Colin Farrell figurerer allerede på rollelisten, og nu skriver deadline.com, at også Alicia Silverstone kan skrives på. Fælles for de tre folk er, at deres bedste roller ligger flere år tilbage til.

Især for Alicia Silverstones vedkommende. Hendes bedste og mest kendte rolle er stadig ’Clueless’ fra 1995, og siden har hun lavet b-film, tv-film og tv-serier. Knap så sløjt står det til for Nicole Kidman. Hun vandt en Oscar for bedste kvindelig hovedrolle for ’Rabbit Hole’ fra 2010, men siden er hendes stjerne faldet i takt med antallet af botox-indsprøjtninger, og de seneste år har hun fået stadigt færre hovedroller.

Colin Farrell har bestemt også set bedre dage, men netop hans medvirken i ’The Killing of a Sacred Deer’ er måske gode tegn for Kidman og Silverstone. Han er nemlig i gang med en kunstnerisk genfødsel med Yorgos Lanthimos som jordemoder i den premiereaktuelle ’The Lobster’, som kan ses til Soundvenue Forpremiere i aften.

’The Killing of a Sacred Deer’ handler om kirugen Steven (Farrell), hvis liv falder fra hinanden, da teenageren (Barry Keoghan) begår en grufuld handling. Kidman spiller Stevens kone, og Silverstone er teenagerens mor.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af