Janelle Monáe og Pharrell Williams fortæller om de sorte kvinder bag NASA i første trailer til ‘Hidden Figures’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er original musik fra Pharrell Williams, et potentielt filmgennembrud for sangeren Janelle Monáe og flere Oscar-vindende skuespillere i første trailer til ‘Hidden Figures’. En film som sætter fokus på virkelighedens sorte kvinder, der var med til forme NASA og skrive det ind i historiebøgerne, mens de blev gemt væk fra at stå på selvsamme sider.

Filmens bagland er ikke just salgsargumentet for ‘Hidden Figures’, der instrueres af Theodore Melfi (‘St. Vincent’) og er forfattet af Allison Schroeder (‘Mean Girls 2’), men dens cast kan få én til at glemme sin skepsis for en stund. Octavia Spencer (‘Niceville’), Taraji P. Henson (‘Empire’s Cookie) og Monae spiller de skarpe matematikere, der omgivet af folk som Kirsten Dunst, Kevin Costner og Jim Parsons (‘The Big Bang Theory’) må stå model til mangt og meget for at bevise deres værd i en hvid verden.

Der er derfor store følelser på spil i traileren, hvor kvinderne gang på gang må understrege deres udfordringer og mangel på muligheder. Men der er også plads til de små sejre, lidt humor og en kærlighedsromance med ‘House of Card’s glatte lobbyist, Mahershala Ali, og filmen ligner i det hele taget et forfriskende take på den klassiske historie om sortes mangel på ankerkendelse og muligheder i 1960ernes USA.

‘Hidden Figures’ får dansk premiere den 26. januar 2017.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af