John Oliver nakker ‘sarkastiske’ Donald Trump og benzin-industrien i skarpt segment

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

John Olivers claim to fame med sit eget talkshow ‘Last Week Tonight’ blev blandt andet grundlagt med hans forrygende angreb på Donald Trump, hvor han advokerede for at »Make Donald Drumpf Again«.

Nu kaster han sig igen over sit yndlingsoffer og sætter fokus på rigmandens seneste forrykte udtalelser om, at det var Barack Obama, der grundlagde ISIS. Trump har siden forsøgt at forklare udtalelserne med, at det var sarkastisk ment, men så nemt lader den lille brite ham ikke slippe.

Og så får han også lige pustet til den løbende joke om, at Donald Trump har meget små hænder – et faktum han tidligere har vist sig at være meget ømskindet omkring.

Sørg for at se indslaget færdigt, for John Oliver får i skyndingen også lige udstillet den amerikanske benzinindustris hykleriske miljøfornægtende brancheorganisation API med en isbjørnepenis og en hættetrøje.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af