Justin Bieber skal måske spille over for Cristiano Ronaldo i ny ‘Goal!’-film

Justin Bieber skal måske spille over for Cristiano Ronaldo i ny ‘Goal!’-film

‘Goal!’-filmene fra henholdsvis 2005, 2007 og 2008 var måske ikke stor filmkunst, men lokkede fodboldfans i biografen ved at lade stjerner som David Beckham og Zinedine Zidane spille mere eller mindre sig selv.

Nu er endnu en film på vej, og ifølge The Mirror er ingen andre end Justin Bieber tæt på at blive castet i hovedrollen over for den portugisiske fodboldstjerne Cristiano Ronaldo.

Bieber er kørt i stilling til at spille en ung fodboldspiller fra Los Angeles, der bliver håndplukket til at spille for Real Madrid og bliver en sensation. Ronaldo og Real Madrid har givet grønt lys til, at der bliver filmet på deres verdensberømte Bernabeu-stadion og under kampe. Også David Beckham er blevet adspurgt om at lave en cameo.

Umiddelbart er det svært ikke at hæve øjenbrynene, men nogle temmelig prominente filmfolk er involveret i projektet ved siden af den originale franchises producer, Mike Jefferies. Harvey Weinstein, der har produceret titler som ‘Pulp Fiction’ og ‘Gangs Of New York’, er med på holdet, imens Clint Eastwood på stående fod er førstevalget til rollen som Biebers karakters bedstefar (vi ser det for os…).

Hverken Bieber eller Clinten er dog bekræftet i rollerne endnu, men optagelserne er planlagt til at begynde i foråret 2017.

Læs også: Kommentar: Vi vil i seng med stjernerne – men kravet om løftede dyner har en pris

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af