Ny sæson af ’American Crime Story’ handler om orkanen Katrina

Ny sæson af ’American Crime Story’ handler om orkanen Katrina

Den næste sæson af den populære antologiserie ’American Crime Story’ tager et kontroversielt emne op, der har trukket dybe spor i den amerikanske folkesjæl. Første sæson fokuserede på de racemæssige spændinger i samfundet, der fik O.J. Simpson frifundet for et mord, han tydeligvis havde begået, og i går afslørende seriens executive producere Brad Simpson og Ryan Murhphy så, hvad den næste sæson skal handle om.

Det bliver orkanen Katrina, der i 2005 ramte New Orleans, og den amerikanske regerings manglende held med at redde byen og tusindvis af borgere fra de masseødelæggelser, der kastede byen ud i en borgerkrigslignende tilstand, der bliver omdrejningspunktet.

Rygterne om, at sæson skal handle om orkanen Katrina, der kostede 1200 mennesker livet og forårsagede skader for 100 milliarder dollars, har været fremme før, men nu bekræfter folkene bag det selv.

”Sæson skal handle om to ting: Den ene er den intensitet, det er selv at være til stede, men på et tematisk plan den store forbrydelse det er, at Katrina var noget, vi kunne forudse, ville ske, men slet ikke var klar til”, sagde Simpson ifølge AVClub ved Television Critics Associations sommerturne.

”Ligesom med O.J. kaster serien lys tilbage på Amerika. Den viser nogle ubekvemme sandheder om landet”.

Anden sæson af ’American Crime Story’ forventes at få premiere i 2017.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af