Se video: Ricky Gervais slipper videoen til ’Slough’ som David Brent

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den legendariske chef for Slough-grenen af papirfirmaet Wernham-Hogg, David Brent, er snart aktuel med en spillefilm – eller det vil sige: Komikeren Ricky Gervais, der spillede David Brent i den engelske udgave af ’The Office’, er aktuel på fredag i filmen ’David Brent: Life on the Road’, der følger den nu tidligere chef, der altid har drømt om at leve af at være musiker.

Det har han nu gjort noget ved og har sluppet videoen til nummeret ’Slough’, der er opkaldt efter hans hjemby Slough i Berkshire i det sydlige England.

Med sin langt fra imponerende stemme beretter Brent om det daglige liv i Slough, der har Europas største handelsområde, og hvor man eksempelvis kan mødes ved den lokale Tesco.

Han får også italesat de dystre fremtidsudsigter til arbejdsløshed i byen med et højt antal indvandrere:

»It doesn’t matter where you’re from, you want the work that comes a long«.

I videoen kører han mismodigt rundt i byen, som han selv kalder det bedste sted på Jorden, selvom der tilsyneladende konstant er overskyet.

Da ’The Office’, der oprindeligt kørte 2001-02 fik en julespecial i 2003, fokusererede det ekstra lange afsnit i sær på David Brent, der endte med at blive fyret og derefter forfølge sine musikalske aspirationer på pubber og tarvelige spillesteder med bandet Foregone Conclusion, der også spiller med Brent i videoen.

Filmen, der får premiere på fredag i Storbritannien, er ikke planlagt til dansk premiere, men det ligner en titel, som Netflix godt kunne finde på at købe.

Læs også: Se første trailer til ‘David Brent: Life on the Road’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af