Stjernesuppe: Robert De Niro og Julianne Moore castet til ‘Joy’-instruktørs nye tv-serie

Stjernesuppe: Robert De Niro og Julianne Moore castet til ‘Joy’-instruktørs nye tv-serie
Foto: Robert De Niro og Julianne Moore i 'Being Flynn'

Filminstruktør David O. Russell har fundet sig en trofast samarbejdspartner i Robert De Niro, ligesom Martin Scorsese gjorde med selvsamme i det forgangne århundrede. I selskab med Jennifer Lawrence og Bradley Cooper har De Niro medvirket i Russells film ‘Silver Linings Playbook’, ‘American Hustle’ og ‘Joy’, og nu tager de sammen videre til det lille format i en ny tv-serie.

The Hollywood Reporter bekræfter, at De Niro sammen med en anden skuespilsveteran Julianne Moore skal spille med i Russells nye antologi-serie, hvis første sæson bliver en politikrimi med rod i 90’erne. Meget mere er der ikke blevet fortalt om seriens plot, men det har været nok til at få Hollywoodproducenter og -selskaber op på dupperne for at få fat i den endnu ikke opkøbte serie. For Russell, De Niro og Moore er utvivlsomt en trio, der lover kassesucces.

Russell er i skrivende stund på ferie, men når han kommer hjem skal salgspitchen finpudses, og det bliver spændende at se, om de tre endegyldigt finder sammen, og om Russell kan sparke lidt liv i sin egen metaltræthed med en thriller-serie frem for endnu et De Niro/Lawrence/Cooper-samarbejde.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af