Video: Clint Eastwoods søn laver en god Clint Eastwood

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvordan ville det føles, hvis Dirty Harry var din far, og han gav dig en skideballe?

Svaret til det ikke særligt behagelige spørgsmål gav Scott Eastwood for nyligt en del af, da han gæstede Stephen Colberts ’The Late Show’ i forbindelse med sin rolle i ’Suicidee Squad’.

Scott Eastwood er – som navnet antyder – søn af det legendariske machoikon med fornavnet Clint, der udover at have spillet den bryske politimand Dirty Harrry og tavst skulende hævner i flere af Sergio Leones spaghetti-westerns også har opbygget et ry som hård arbejdsgiver som instruktør af film som ’Mystic River’ og ’De nådesløse’.

Hos Colbert slog Scott et par gange over i sin fars karakteristiske snerrende talemåde, blandt andet adspurgt hvad hans ville sige til, at han fik tatoveringer.

Tidligere på ugen kom Clint Eastwood med nogle stærkt kontroversielle udtalelser, da han forsvarede Donald Trumps racistiske kommentarer og skældte ud på den unge ’pussy generation’, så man må sige, at det 86-årige mand fortsætter med at leve op til sit ry.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af