Clint Eastwood i voldsomt forsvar for Donald Trump: »Kom f-ing over det«

Clint Eastwood i voldsomt forsvar for Donald Trump: »Kom f-ing over det«

Clint Eastwood er ikke i tvivl om, hvor han skal sætte sit kryds til det amerikanske præsidentvalg. Og han er endnu mindre i tvivl om, hvad han synes om den presse og generation af amerikanere, der konstant kritiserer Donald Trump for at være racistisk.

»Trump har fat i noget, for alle er i virkeligheden træt af politisk korrekthed og at fedte«, siger han i et interview med Esquire.

»Vi lever i en pussy generation. Alle går rundt på listefødder. Vi ser folk, der beskylder hinanden for at være racister og alt muligt. Dengang jeg voksede op, var det ikke racistisk«.

Han fortalte også, hvad syntes om sagen, hvor Donald Trump kom i stormvejr, fordi han anklagede en dommer med mexicanske rødder for at forfordele ham i flere retssager.

»Ja, det var dumt at sige«, medgiver Clinten. »Men alle og pressen går helt amok over det og siger ’det er racistsisk’. Bare kom f-ing over det«.

Tidligere kritik for ’Gran Torino’
Clint Eastwood fortalte videre, at han tidligere har været i karambolage med den politiske korrekthed, når han selv har lavet film.

»Da jeg lavede ’Gran Torino’, sagde min partner, at ’det er et rigtig godt manuskript, men det er politisk ukorrekt«, sagde Eastwood med henvisning til sin film fra 2008, hvor den mavesure patriot Walt (symbolsk spillet af Eastwood selv) havde flere sammenstød med den asiatiske familie, der flytter ind på hans vej.

»Jeg sagde, ’godt, lad mig læse det i aften’. Dagen efter kom jeg ind og smed det på skrivebordet og sagde ’vi laver det her med det samme’«.

Retfærdigvis skal det siges, at Clint Eastwood ikke officielt har støttet Donald Trump.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af