20-årig dansk skuespiller får fast rolle i ‘Vikings’

20-årig dansk skuespiller får fast rolle i ‘Vikings’
Foto: Helle Moos

I foråret blev det offentliggjort, at 21-årige Alex Høgh Andersen fik en fast rolle i tv-serien  ‘Vikings’ som den barske Ivar the Boneless, og tidligere er også Marco Ilsøe blev tilknyttet serien.

Og nu får endnu et dansk talent chancen i History Channels flagskib, der herhjemme vises på HBO Nordic. 20-årige Ida Marie Nielsen får en fast rolle i serien, fremgår det af en pressemeddelelse. Til BT fortæller hun, at hun skal spille slave for Ilsøe og Høgh Andersens karakterer.

Ida Marie Nielsen er et relativt ubeskrevet blad, men havde dog som blot 11-årig en birolle i 11 afsnit af ‘Anna Pihl’ som Iben Hjejles datter. Hun har også danset ballet på Det Kongelige Teater. Hun er i øvrigt datter af den tidligere landsholdsfodboldspiller Allan Nielsen.

Den nye, fjerde sæson af ‘Vikings’ får premiere 1. december.

Læs også: Alex Høgh Andersen om ‘Vikings’-rollen – »jeg kravlede rundt på et hotelværelse i tre uger«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af