Hillary Clinton overlever akkurat mellem Zach Galifianakis’ to bregner

Barack Obama klarede verdens mest akavede talkshow-format i flot stil, da han besøgte Zach Galifianakis’ ‘Between Two Ferns’ i 2014.

Nu er det så demokraternes nye præsidentkandidat, der står ansigt til ansigt med Galifianakis’ upassende spørgsmål, og Hillary Clinton falder ikke igennem, men det er heller ikke, fordi hendes slam dunk-comebacks står i kø. Hun spiller sikkert og svarer så kortfattet som muligt.

Galifianakis’ spørgsmål spiller på en righoldig blanding af sexisme, racisme og rendyrket provokation. »Hvad sker der, hvis du bliver gravid?« og »Har du overvejet at blive mere racistisk, nu hvor det virker så godt for Trump?« hører til i den blide ende, mens komikeren skubber til grænsen, da han mod slutningen spørger, om Clinton-parrets datter, Chelsea, spørger sin veninde, Donald Trumps datter Ivanka, til råds om fyre, der har et crush på hende, for eksempel Chelseas far…

Til sidst injicerer Galifianakis en vellykket stikpille til Hillary Clintons såkaldte e-mail-sag, hvor det kom frem, at hun havde sendt højfortrolige mails fra sin private, usikre adresse.

Læs også: Se Barack Obama i ‘Between Two Ferns’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af