John Oliver spidder Donald Trumps skandalefortid i nyt fantastisk segment

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I går tørnede Donald Trump og Hillary Clinton sammen i den første tv-duel, som de fleste er enige om, at Clinton slap bedst ud af.

Det samme gælder John Olivers seneste, sydende indslag, hvor han sammenligner de to præsidentkandidaters skandaler. For mens han anerkender, at Clinton har flere dårlige sager på cv’et – som den såkaldte e-mailsag og en schweizisk bankskandale, som han har en ganske særlig pointe med – påviser han, at Trumps møgsager er i en helt anden liga.

Indslaget er både endnu en nedsabling af den republikanske præsidentaspirant og en subtil kritik af medierne, der i et skævt forsøg på balance opretholder et billede af to ligeligt skandaliserede kandidater.

Læs også: John Oliver river Donald Trump fra hinanden i suverænt segment

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af