Linda P har sin første hovedrolle i ‘Undercover’ med manus af Casper Christensen – se den første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Actionkomedien slog igennem på dansk grund med Lasse Spang Olsens ‘I Kina spiser de hunde’ i kølvandet på Tarantino og Guy Ritchie i slutningen af 90’erne, men siden hans opfølgere ‘Gamle mænd i nye biler’ og ‘Inkasso’ for 12-14 år siden er det gået i sig selv igen.

Nu forsøger instruktør Nikolaj Peyk – med Casper Christensen som samarbejdspartner på manuskriptet – at genoplive genren med ‘Undercover’, en film om en regelret og juleglad betjent (Linda P), som får til opgave at eskortere et kronvidne (Roland Møller) til Fyn, før en gangsterbande med Ali Kazim (‘Adams æbler’) i spidsen slår kløerne i ham.

Filmen er fuld af firsts. Det er Peyks første spillefilm, Linda P’s første hovedrolle og Roland Møllers (‘R’, ‘Under sandet’) første komedierolle.

På rollelisten ses også Paprika Steen (som pervers politichef), Casper Crump (‘Tarzan’), Mia Lyhne, Sara Al Naser (‘Det slører stadig’) og Hadi-Ka-Koush (‘Adam & Noah).

‘Undercover’ får premiere 24. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af