Matthew McConaughey graver efter indonesisk guld i traileren til ‘Gold’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter en massiv karriereoptur for Matthew McConaughey, der kulminerede i en Oscarstatuette for ‘Dallas Buyers Club’ i 2014, har det på seneste set kraftigt ud, som om han har været på vej ned igen.

‘The Sea of Trees’ floppede totalt, og ‘Free State of Jones’ mangler stadig at indtjene 30 millioner dollars, før den har tjent sit 50 millioner dollars budget ind igen.

Nu forsøger McConaughey at finde formen igen i traileren til eventyrdramaet ‘Gold’ om den nedslåede guldgraver Kenny Wells, der forsøger at komme tilbage på fode ved at tage til Borneo for at finde guld. Her møder han Michael Acosta (Edgar Ramirez fra ‘The Bourne Ultimatum’), og sammen finder de en af de største guldminer i verdenshistorien.

‘Gold’ er baseret på den sande historie om selskabet Bre-X, som var involveret i den største skandale i minedriftens historie, da det blev opdaget, at de indsendte prøver fra deres guldmine var falske.Filmen instrueres af Stephen Gaghan, der tidligere har stået bag oliedramaet ‘Syriana’.

Vi håber for McConaughey, at ‘Gold’ formår at genoplive den døende McConaissance – og at den for alt i verden ikke ender som hans sidste eventyrfilm ‘Sahara’.

Læs også: Matthew McConaughey gør oprør i ny trailer for borgerkrigsdramaet ‘Free State of Jones’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af