Mike Mills ’20th Century Women’ ligner det amerikanske svar på ‘Kolletivet’ – se den første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke længe siden, at Thomas Vinterbergs ‘Kollektivet’ havde danmarkspremiere, men det er nok et tilfælde, at Mike Mills – manden bag den udsøgte ‘Beginners’ (2010), der indbragte Christopher Plummer en Oscar – har valgt at lade sin næste film finde sted i et spraglet kollektiv i 70’ernes Santa Barbara.

I den netop frigivne første trailer til ’20th Century Women’ introduceres vi for moren Dorothea Fields (Annette Bening), der skal opdrage sin teenagesøn (Lucas Jade Zumann) blandt en broget forsamling af bohemer, heriblandt en omrejsende tømrer (Billy Crudup), en rødhåret punkkunstner (Greta Gerwig) og dennes søns rebelske veninde (Elle Fanning).

’20th Century Women’ forsøger at give et indblik i en tidsperiode, hvor en stor del af den amerikanske middelklasse forsøgte at leve et frisindet liv med peace, love and harmony. Traileren giver et positivt førstehåndsindtryk af et skarpt skåret og velfortalt tidsportræt, a la ‘The Diary of a Teenage Girl’, samtidig med at den er helt sin egen med den simple fortælling om en alenemor, der forsøger at opdrage sin søn.

Læs også: Anmeldelse: ‘Kollektivet’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af