Ben Affleck forsvarer ‘Batman v Superman’ – og afslører titlen på kommende Batman-projekt

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kritikken haglede ned over Batfleck og ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’, men den alligevel trak et stort nok publikum ind til at indkassere 5,8 milliarder kroner på verdensplan.

I forbindelse med udgivelsen af Ben Afflecks seneste film, ‘The Accountant’, interviewede Fox ham forleden, og her endte Affleck med atter at forsvare den forhadte film:

»Filmen var et kæmpe hit. Flere mennesker tog ind og så den end nogen anden film i min karriere. Men den fik en masse redaktionel kritik«, siger Affleck.

»Den blev vurderet ikke nødvendigvis på udførelsen som på tonen. Folk lod til at ville have en lettere tone i filmen, og jeg fandt det interessant, da tone er subjektivt. Nogle toner giver genlyd hos mig, som måske ikke gør det hos dig«.

Affleck fremhæver også, at filmens tone udsprang af Frank Millers originale tegneserie (‘The Dark Knight Returns’), som han selv var stor fan af.

Selvom Affleck kan have ret i sin pointe, lader det alligevel til, at DC har ændret universets tonalitet, når man ser den væsentligt mere humoristiske trailer til den kommende ‘Justice League’.

Affleck afslører også i nedenstående klip, at titlen på hans kommende solo Batman-projekt foreløbigt bliver ‘The Batman’. Kreativt!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: ‘Magic Mike’-skuespiller bliver superskurk i Ben Afflecks kommende Batman-film

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af