‘Magic Mike’-skuespiller bliver superskurk i Ben Afflecks kommende Batman-film

‘Magic Mike’-skuespiller bliver superskurk i Ben Afflecks kommende Batman-film

For et par uger siden teasede Ben Affleck på Twitter, at Deathstroke skulle være skurken i hans kommende Batman-film. Det startede naturligvis en uundgåelig, lang fandebat om, hvem der bar Deathstroke-kostumet i Twitter-videoen – en debat som nu når sin ende.

For Joe Manganiello (kendt fra ‘True Blood’ og ‘Magic Mike’) er netop blevet annonceret som skuespilleren bag masken, og han må siges at have kropsbygningen til rollen, hvis man sammenligner med tegneseriens Deathstroke:

deathstroke

DC Films var ikke særligt heldige med modtagelsen af hverken ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’ eller ‘Suicide Squad’, men har udtalt, at de har lyttet til kritikken. Lederen af DC Films, Geoff Johns, udtalte til The Playlist, at man fejlagtigt havde antaget, at DC-filmene skulle være mørke og dystre i kontrast til Marvels venligere og mere humoristiske udtryk.

Den seneste trailer til ‘Justice League’ havde også en langt mere humoristisk tone, så det tyder på, at de allerede er gået i gang med at tilpasse sig.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af