Matt Damon forsvarer Den Kinesiske Mur i den hæsblæsende nye trailer til ‘The Great Wall’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kina bliver en større og større spiller i filmbranchen for hvert år, der går. I år formåede det kinesiske biografpublikum blandt andet at gøre den nedsablede ‘Warcraft’ til en bragende international biografsucces.

Det gør det også mindre overraskende, at vi nu kan se kendte Hollywood-skuespillere som Matt Damon, Willem Dafoe og Pedro Pascal (Oberyn Martell i ‘Game of Thrones’, også kendt fra ‘Narcos’) i den kinesisk- og amerikanskproducerede storfilm ‘The Great Wall’, der ellers består udelukkende af kinesiske skuespillere.

I ‘The Great Wall’ kæmper Damon som outsider sammen med en kinesisk elitestyrke, der skal forsvare Den Kinesiske Mur fra et storstilet dæmonangreb. Der ser ud til at være fuld smadder på actionfronten, ligesom effekterne også ser ud til at sidde lige i skabet, hvilket nok hænger sammen med filmens knap 900 millioner kroner store budget.

‘The Great Wall’ instrueres af den anerkendte kinesiske instruktør Zhang Yimou, som har stået bag de velkoreograferede actionfilm ‘Hero’ og ‘House of Flying Daggers samt krigsdramaet ‘The Flowers of War’, der havde Christian Bale i hovedrollen.

Læs også: Kineserne er uenige i amerikansk harme over Matt Damons hvidvaskning i den dyreste kinesiske film nogensinde

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af