Se den første trailer til ‘Fargo’-skaber Noah Hawleys Marvel-serie ‘Legion’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter Netflix’ succes med Marvel-universet i serier som ‘Daredevil’ og ‘Jessica Jones’ hopper FX nu med på vognen og lancerer deres kommende superhelteserie ‘Legion’, skabt af ingen ringere end ‘Fargo’-bagmand Noah Hawley.

‘Legion’ fortæller historien om David Haller, aka Legion, der er indlagt på et psykiatrisk hospital for skizofreni, men som i virkeligheden er den måske stærkeste mutant på hele planeten. Dan Stevens, kendt fra ‘Downton Abbey’ og ‘The Guest’, skal spille Legion, der i tegneserierne var søn af Professor Charles Xavier, og som gennem sine splittede personligheder havde adgang til et hav af forskellige superkræfter.

‘Legion’ er baseret på en karakter fra ‘X-Men’-tegneserierne, men kommer sandsynligvis ikke til at optræde sammen med karaktererne fra ‘X-Men’filmene foreløbigt, da de er ejet af 20th Century Fox, som i sin tid købte filmrettighederne af Marvel.

At dømme ud fra traileren ser ‘Legion’ ud til at blive den mest interessante tilføjelse til Marvel-universet i lang tid. Den virker velspillet, har en lækker billedside og giver os en uforudsigelig antihelt, der umiddelbart ser ud til at stikke drastisk ud fra de andre Marvel-helte. Bliver serien bare halvt så god som ‘Fargo’, er vi da også tilfredse.

Dan Stevens får blandt andre selskab af Aubrey Plaza (‘Parks and Recreation’), Katie Aselton (‘The Gift’) og Jean Smart (‘Fargo’).

‘Legion’ får premiere til februar næste år.

Læs også: Anmeldelse af ‘Luke Cage’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af