Se teaseren til ‘Ækte vare’-instruktørs actionhævndrama ‘Underverden’ med Dar Salim, Roland Møller og Branco fra MellemFingaMuzik

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fenar Ahmed slog igennem med hiphopdramaet ‘Ækte vare’, der ramte flot ned i tidsånden med en lækkert filmet historie fra ghettoen, og som lancerede Gilli som skuespiller.

Snart er instruktøren tilbage med en ny film, der bevæger sig i en helt anden boldgade end debuten. ‘Underverden’ er nemlig et actiondrama, som handler om kirurgen Zaid, der har det hele: Et godt job, succes, en gravid kæreste. Men da hans lillebror Yasin tropper op ved hans dør og tigger om penge, afviser Zaid ham blankt, og det kommer han til at fortryde, da Yasin kort efter findes død, banket ihjel.

Zaid sætter sig for at få hævn, og det fører ham dybt ned i den københavnske underverden, hvilket vi får et indtryk af i den stemningsfulde første teaser, der netop er landet. ‘Underverden’ kan ligne en moderne udgave af ‘Pusher’ og vækker ud fra dette første indtryk associationer til eksplosive Hong Kong-hævnfilm – flot filmet af Kasper Tuxen, der har erfaringer fra USA med instruktører som Gus Van Sant og Mike Mills med i bagagen.

Dar Salim spiller Zaid, mens en række stærke, men endnu ikke overbrugte ansigter også popper op i traileren: Roland Møller (‘R’, ‘Under sandet’), Dulfi Jabouri (‘R’), Stine Fisher Christensen (‘Efter brylluppet’), Ali Sivandi (‘Ækte vare’), Jacob Lohmann (‘Norskov’) og Branco fra MellemFingaMuzik, der debuterer som skuespiller.

‘Underverden’ får premiere 19. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af