‘The Strangers’-instruktør laver horrorfilmen ‘The Monster’ – se den skrækindjagende første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er otte år siden, at Bryan Bertino skræmte livet af os med ‘The Strangers’ – som i øvrigt også har en efterfølger på vej – og nu er han klar med endnu en rendyrket omgang uhygge i ‘The Monster’.

En mor og datter kører på en mørk, regnfuld aften gennem en skov, da de forulykker i et forsøg på at undvige en farende skikkelse på vejen. Imens de venter på hjælp, bliver det dog tydeligt, at noget lurer ude i den dystre skov.

Ligesom ‘The Strangers’ er det et såresimpelt setup, der bygger på den klassiske frygt, som børn såvel som voksne sommetider kan føle: At der lurer noget monstrøst ude i mørket.

Zoe Kazan (‘What If’) spiller den unge mor Kathy, mens Ella Ballentine (‘The Captive’) er datteren Lizzy. ‘The Monster’ er sat til at få begrænset biografpremiere i USA den 11. november, 2016, og det vides endnu ikke, hvorvidt den kommer til Danmark.

Læs også: CPH PIX & Soundvenue præsenterer: Eneste danske biovisning af den storhypede gyser ‘The Witch’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af