Martin Scorseses storværk ‘Silence’ med Andrew Garfield, Adam Driver og Liam Neeson får første besættende trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»I pray but I’m lost. Am I just praying to silence

Vi er langt fra Wall Streets pengegriske lægmænd og New Yorks kriminelle undergrund, når Martin Scorsese i sin nye film ‘Silence’ søger mod mere religiøse magter og japanske himmelstrøg. Længe (!) har vi ventet på et første glimt af Scorseses selverklærede passionsprojekt, og nu har den første trailer fundet vej til Scorsese-fans, filmentusiaster og biografgængere verden over.

‘Silence’ handler om den loyale jesuit præst Fader Cristóvão Ferreira (Liam Neeson), der pludselig giver afkald på sin tro og forsvinder, mens han missionerer i Japan. Ferreira var en mentor for både Fader Sebastião Rodrigues (Andrew Garfield) og Fader Francisco Garrpe (Adam Driver), og de tvivler begge på hans såkaldte afsigelse af Gud.

Rodrigues og Garrpe tager til det feudale Japan for at finde deres læremester. De bliver advaret om den risikable rejse, og det bliver så sandelig også en farefuld færd tilbage til det 17. århundredes Japan, hvor både korsfæstelse, underkastelse og en svækket tro rammer præsterne – og i traileren til den grufulde lyd af hvinende violiner, der skriger af fare og rædsler.

Første trailer giver løfter om det storværk, verden har set frem til, men hvorvidt Scorsese, Neeson, Driver og Garfield lever op til de tårnhøje forventninger, vil først stå klart, når ‘Silence’ får dansk biografpremiere den 19. januar 2017. I USA ser filmen dagens lys den 19. december og tager dermed solidt plads i årets Oscar-ræs.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af