Soundvenue Forpremiere: Oplev Adam Driver bedre end nogensinde før i Jim Jarmusch’ lovpriste ’Paterson’

Soundvenue Forpremiere: Oplev Adam Driver bedre end nogensinde før i Jim Jarmusch’ lovpriste ’Paterson’

Adam Driver slog igennem som uregerlig kæreste i ’Girls’ og har siden opnået et bredt gennembrud som den ligeledes temparementsfulde Kylo Ren i den nye ’Star Wars’-filmserie.

Men skuespilleren viser en helt anden side af sig selv i Jim Jarmusch’ anmelderroste ’Paterson’: Rolig, sympatisk, indadvendt, poetisk. Det er på mange måder her, det bliver slået endegyldigt fast, at han er det måske største talent i sin generation.

Og Driver – som pryder forsiden af det nyeste Soundvenue – er således også en af de helt store grunde til, at ’Paterson’ er en tidlig kandidat til listen over næste års bedste film. Den får premiere i starten af januar, men allerede mandag den 12. december kan man få fornøjelsen, når vi inviterer på forpremiere på filmen (køb billet).

Driver spiller en buschauffør, der hedder Paterson og bor i byen… Paterson. Hans tilværelse består af en række faste dagligdagsrutiner: Den søde opvågning fra konen, madpakken i bussen, en enkelt øl på den lokale under gåturen med hunden Marvin (også en fremragende skuespiller, i øvrigt!) og de fine observationer, han nedfælder i sine digte til skrivebordsskuffen.

Patersons hustru er en sød iransk kunstnerspire, der den ene dag drømmer om at blive country-sanger, den anden dag om at leve af sine sirlige cupcakes. Deres forhold – og de bittesmå kriser, der opstår undervejs – er i centrum for en finurlig, varm og humoristisk hyldest til de små ting i livet. En underspillet, men konstant pirrende film af den slags, hvor man ser på verden med lidt andre øjne, når man går ud af biografen.

Bag ’Paterson’ står en af USA’s mest prominente indie-instruktører, Jim Jarmusch, der tidligere har lavet film som ’Down by Law’, ’Ghost Dog’, ’Broken Flowers’ og ’Only Lovers Left Alive’. Med ’Paterson’ har han skabt en af sine mest vellykkede film i mange år, hvilket understreges af, at den lige nu har en score på hele 96 procent positive anmeldelser på Rotten Tomatoes.

Køb billet HER og tilmeld dig på Facebook HER.

’Paterson’
Empire Bio
12. december 20.00

PATERSON_D28_0039.ARW

PATERSON_D12_0287.ARW

PATERSON_D28_0271.ARW

PATERSON_D23_0010.ARW

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af