Nyt Soundvenue ude nu med Adam Driver på forsiden

Nyt Soundvenue ude nu med Adam Driver på forsiden

Et nyt Soundvenue rammer gaden i dag fyldt med interview med frontløberne inden for musik, mode, film og digital kultur – og Adam Driver på forsiden.

Adam Driver har siden sit gennembrud i ‘Girls’ været symbolet på en moderne mand, mange kan identificere sig med. En der kan være fantastisk og fejlbar. Nu tilføjer han flere nuancer til sin kometagtige skuespilkarriere med hovedroller i Jim Jarmusch’ ‘Paterson’ og Martin Scorseses ‘Silences’. Vi mødte ham til en snak om hans egne kontraster som stjernen, der forsøger at holde fast i de daglige rutiner og hader sociale medier.

Vi snakker også med Nikolaj Vonsild fra When Saints Go Machine, der efter en årrække i følelsernes vold, som blandt andet sendte ham på Bispebjergs psykiatriske akutmodtagelse, har fået mere styr på de emotionelle udsving i duoen Cancer. »Min bror siger, at Kristian reddede mig«, fortæller han om bandkammeraten Kristian Finne Kristensen.

Vi har også tilbragt tid sammen med Karl-Oskar Olsen, der næste år kan fejre 15 årsjubilæum med sit livsværk Wood Wood. Han tænker tilbage på skolelæreren, der sagde, at han aldrig ville blive til noget, og fortæller om, hvordan tvivlen siden har været både en last og en drivkraft i hans ustoppelige behov for at være den bedste.

Vi forsøger også at overbevise Charlie Brooker, manden bag Netflix’ dystopiske sci-fi-serie ‘Black Mirror’, om at vi ikke kunne finde på at servere ham et stykke kage med barberblade i, og så fortæller Ryan Gosling, hvorfor han turde risikere sit ry og rygte i den kommende musical ‘La La Land’.

Vi snakker om hiphoppens politiske oprørstrang med rapperne Mick Jenkins og Swet Shop Boys, mens Donald Glover har lagt mikrofonen fra sig og i stedet brugt sin tv-serie ‘Atlanta’ til at tegne et nyt og nuanceret billede af livet som sort mand.

Du kan også møde blandt andre Smerz, Amy AdamsNoréll, The Lemon Twigs, Moses Sumney, Off Bloom og dansk hiphops nyeste stjerneskud Noah Carter, der fortæller om følelsen af at se vennerne Kesi og Gilli indtage musikscenen, mens han selv røg i fængsel. Danica Curcic fortæller desuden åbenhjertigt om endelig at have tid til at stoppe op under optagelserne til tv-serien ‘The Mist’ i Canada og indse, at måske gik hendes imponerende gennembrud herhjemme for stærkt.

Du får desuden to radikale fotoserier med vores take på tidens dominerende streetwear-mode, og så anmelder vi som altid tidens væsentligste nye musik og film.

Vil du have det nye store, tunge magasin ind af brevsprækken hvert kvartal? Så tegn abonnement på Soundvenue HER.

Spreads

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af