Soundvenue Forpremiere: Se sci-fi-mesterværket ’Arrival’ før alle andre

Soundvenue Forpremiere: Se sci-fi-mesterværket ’Arrival’ før alle andre

»’Arrival’ er en af den slags film, som er årsagen til, at jeg elsker at gå i biografen. Det er en film, som måske er i stand til at skubbe til dit liv«.

Sådan skriver vores anmelder i sin vurdering af Denis Villeneuves ’Arrival’ og kvitterer med maksimale seks stjerner.

Med sådan et skudsmål i baghånden er vi stolte af at kunne invitere til den første danske visning af filmen mandag den 28. november i Empire Bio (køb billet). ’Arrival’ er en sci-fi-film, der lægger sig i slipstrømmen på succeserne ’Gravity’ og ’Interstellar’, men heldigvis kommer til landet med sin helt vision.

Da 12 kolossale rumskibe lander forskellige steder på jorden, kontakter det amerikanske militær sprogprofessoren Louise Banks for at få hende til at kommunikere med de rumvæsener, der har slået sig ned over amerikansk territorium. Hendes opgave er selvfølgelig at afklare, om de fremmedes hensigter er gode, men som i enhver god alien-film handler ’Arrival’ lige så meget om os mennesker som om de udefrakommende væsner.

Instruktør Denis Villeneuve er med film som ’Prisoners’ og ’Sicario’ på cv’et et af Hollywoods mest interessante navn lige nu, og han er manden, der står bag den kommende opfølger til ’Blade Runner’.

’Arrival’ er dog ikke bare et mellemspil, men et storladent værk, hvor han demonstrerer en Spielberg’sk sans for wow-øjeblikke i en tankevækkende og overraskende fortælling. Filmen er da også en markant kandidat i det kommende Oscar-ræs.

Køb billet HER – og tilmeld eventen på Facebook HER.

’Arrival’
Empire Bio
28. november kl. 20.00

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Arrival5Arrival 4Arrival 2Arrival 3

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af