Traileren til ‘Trainspotting 2’ er landet – ser fandenivoldsk og følsom ud

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Danny Boyles gennembrudsfilm ‘Trainspotting’ blev en milepæl for en generation, da den kom ud i 1996.

Filmen om en flok unge stofmisbrugere, punks og ballademagere, der raserer et trøstesløst Edinburgh i 80’erne efter devisen lev stærkt, dø ung, var en hyperenergisk ungdomsfortælling, hvor ikke mindst Ewan McGregor markerede sig i hovedrollen som Mark, der forsøger at komme sit heroinmisbrug til livs.

Men hvor er Mark, Sick Boy, Spud, Franco og Tommy i dag? Det finder vi ud af i den længe ventede ‘T2: Trainspotting’, hvor banden samles på ny. Ud fra den første trailer at dømme er det ikke gået dem alle lige godt, og genforeningen synes at afstedkomme et nyt fandenivoldsk vanvidsridt. Samtidig er der en moden følsomhed i traileren – med en voiceover, der balancerer lige på kanten af at lyde som en Coca Cola-reklame.

Om vi får en pendant til originalens berømte toiletscene, vides endnu ikke, men der er da et lokum med i traileren. Så langt, så godt. Hele det oprindelige cast gentager deres roller, inklusive McGregor, Robert Carlyle og Kelly McDonald.

‘T2: Trainspotting’ får dansk premiere 2. marts næste år.

Trainspotting
Danny Boyles ‘Trainspotting’ fra 1996
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af