Se Esben Smed som den skizofrene Janus i første trailer til dramaet ‘Aminas breve’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den danske instruktør Jacob Bitsch har tidligere instrueret det skæve komediedrama ‘Camping’, otte afsnit af ‘Sjit Happens’ og en lang række kortfilm. Nu er han klar med sin anden spillefilm, ‘Aminas breve’ baseret på den prisbelønnede roman af Jonas T. Bengtsson, der ud fra traileren at dømme ligner det endelige hovedrollegennembrud for Esben Smed.

Smed spiller den skizofrene Janus, der under sit ophold på en psykiatrisk afdeling har fundet trøst og tro på fremtiden gennem brevene fra gymnasieveninden Amina.  Men pludselig stopper brevene med at komme, og Janus fornemmer straks, at noget er rivende galt.

Han flygter fra den psykiatriske afdeling og påbegynder en detektivjagt gennem storbyens skumle underverden. Alle, han møder, synes at skjule noget, og langsomt begynder puslespillet at samle sig for Janus.

Esben Smed har tidligere høstet ros for sin rolle som John Faxe i ‘Sommeren ’92’ og er et af lyspunkterne i rollen som Nicky i DR-serien ‘Bedrag’. Han er samtidig valgt som såkaldt ‘Shooting Star’ på næste års Berlin-festival.

Blandt de øvrige navne på rollelisten finder man blandt andre Sarah-Sofie Boussnina (‘Forbandet’, ‘Broen’), der spiller Aminas’ lillesøster.

‘Aminas breve’ får premiere den 9. marts.

Læs også: Interview med Esben Smed – »det bliver aldrig så godt som det første high«

Læs også: Anmeldelse af ’Needle Boy’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af