Lindsay Lohan kæmper for ’Mean Girls’-opfølger

Lindsay Lohan kæmper for ’Mean Girls’-opfølger

I 2004 fik Lindsay Lohan sit gennembrud i ’Mean Girls’, en af mange knuselsket high school-komedie, der satte alt ind på genrens konventioner og slap afsted med det. Siden har diverse personlige kvaler forpurret Lohans himmelflugt mod Hollywoods tinder, men den nu 30-årige skuespillerinde arbejder nu hårdt for at gennemtrumfe en opfølger til kulthittet.

Over for CNN forklarer hun, at hun længe har arbejdet for at realisere projektet, ligesom hun har skrevet et såkaldt treatment (en slags kladde, hvor plottet nedfældes i grove træk). Endnu er det dog ikke lykkedes Lohan at overtale originalens manusforfatter og producer, henholdsvis Tina Fey og Lorne Michaels, om, at tiden er inde til at genoplive Cady Heron og co.

»Jeg har arbejdet meget hårdt for at få lavet en ’Mean Girls 2’, men det er ude af mine hænder«, siger hun. »Jeg ved, at Tina Fey og Lorne Michaels samt hele Paramount er meget travle. Jeg vil dog blive ved med at prøve at overbevise dem, indtil det lykkes«.

Lohan har tidligere sagt til Time Out London, at hun ønsker at lave en opfølger til komediehittet, hvor etterens hovedpersoner ikke længere er stridende high school-piger, men husmødre indviklet i utroskab. Om det stadig er hendes tanke, vil hun endnu ikke afsløre.

Det skal i øvrigt siges, at der allerede er lavet en ‘Mean Girls 2’, en tv-film fra 2011, hvor Tim Meadows var eneste genganger fra originalen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af