Pierce Brosnan kan indianertricks i første trailer til den barske AMC-serie ‘The Son’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den tidligere James Bond-stjerne Pierce Brosnan har de seneste år ikke haft forfærdeligt meget helt i sprøjten, når det kom til at vælge film. Med undtagelse af Susanne Biers ‘Den skaldede frisør’ har hans film fået tæsk som få andre, og derfor giver det vel mening, at han nu forsøger sig med serieformatet.

Her er han kommet om bord på AMC’s nye westernserie ‘The Son’, der ser ud til at være en barsk omgang oliekamp på den texanske prærie. Eli (Brosnan) tilfangetages som barn af en Comanche-stamme, der opfostrer ham som en af deres egne.

Samtidigt følger vi ham som aldrende patriark, der skal forsvare sin kvægranch under krigstid ved at bruge sin Comanche-træning. Der er masser af blod, krig og en overraskende sydstatsaccent fra den ærkebritiske Brosnan i traileren.

‘The Son’ er baseret på Phillipp Meyers bog af samme navn og kommer også til at have Henry Garrett (‘Zero Dark Thirty’), Zahn McClarnon (‘Bone Tomahawk’) og Sydney Lucas (‘The Skeleton Twins’) på rollelisten.

Læs også: Guy Pearce er tyrannisk pastor i western-thrilleren ‘Brimstone’ – se traileren

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af