Guy Pearce er tyrannisk pastor i western-thrilleren ‘Brimstone’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom westerngenrens storhedstid for længst er forbi, ser vi for tiden stadig en lind strøm af nye cowboy-film, hvoraf den seneste i de danske biografer var Antoine Fuquas ‘The Magnificent Seven’.

Den mystiske ‘Brimstone’ er en western af en helt anden størrelse, hvilket fremgår tydeligt ud fra den første trailer, som netop er landet. Den tungeløse Liz (Dakota Fanning) bor på en ødegård sammen med sin godhjertede mand og to børn. Da byens nye pastor træder op på prædikestolen, vækkes en gammel frygt dog imidlertid, og hun indser, at hun og hendes familie er i fare. Gennem fire kapitler følger vi Liz’ kamp med pastoren, ligesom vi får afsløret hendes traumatiske fortid.

‘Brimstone’ var aktuel på Venedig-filmfestivalen og er instrueret af den hollandske instruktør Martin Koolhoven, der står bag smalle, men prisvindende film som ‘Krigsvinter’ og ‘Suzy Q’ (1999). Koolhoven har fået samlet et stærkt cast, der udover Fanning inkluderer Kit Harington og Guy Pearce, som spiller den selvretfærdige pastor.

Læs også: Her er filmene, vi glæder os mest til fra Venedig Film Festival

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af