Tom Hardy drager på hævntogt i ny trailer til ‘Taboo’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tom Hardy har en særlig evne til at inkarnere voldsmænd på vanviddets rand som demonstreret i alt fra ’Bronson’ over ’The Dark Knight Rises’ til sidste års ’The Revenant’. Hans truende fysik og blik smelter sammen og skaber en aura af frygt, der spreder sig langt ud over lærredet.

Således også i ’Taboo’, Steven Knights (’Peaky Blinders’) BBC-serie om eventyreren James Delaney, der snyder døden og vender tilbage til Storbritannien for at hævne mordet på sin far. Han modtages ikke just med fremstrakte arme: »Just kill him«, råber én i den seneste trailer.

Men Delaney er ikke sådan at få bugt med, og i traileren henretter han mere end en enkelt modstander på brutal maner.

Udover Hardy medvirker skudsikre kræfter som Jonathan Pryce (’Game of Thrones’), Michael Kelly (’House of Cards’) og Oona Chaplin (’Game of Thrones’) i miniserien, mens Ridley Scott er med på producerholdet. Danske Kristoffer Nyholm, der tidligere har instrueret 12 afsnit af ’Forbrydelsen, står bag kameraet på de første fire episoder ud af otte i alt.

’Taboo’ lander på HBO Nordic den 7. januar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af